Advokatska kancelarija Milošević novi član Slovenačkog poslovnog kluba

Milosevic Law Firm, inovativna advokatska kancelarija na zapadnom Balkanu, koja pruža sveobuhvatne pravne usluge u svim oblastima i aspektima privrednog prava Republike Srbije, postala je član Slovenačkog poslovnog kluba (SPK).

Osnovan 2003. godine, posle osamnaest godina delovanja, SPK predstavlja značajan i uticajan faktor u poslovnim krugovima Srbije i Slovenije. Njegova misija je da pomogne stvaranje uspešnih priča, i uvek je spreman da podrži preduzeća u kreiranju mogućnosti za dodatne investicije na tržištu koje, zbog budućeg ulaska Srbije u Evropsku uniju, postaje sve atraktivnije. Besprekornim ugledom i kvalitetnim radom SPK je postavio visoke standarde i šalje jasnu poruku da je organizacija od poverenja na koju se može osloniti.

U potpunosti usaglašena sa ovim poslovnim principima, advokatska kancelarija Milošević će sa entuzijazmom doprinositi aktivnostima Kluba u predstojećem periodu, nudeći podršku, pravnu pomoć i savet svim zainteresovanim stranama, a naročito potencijalnim investitorima iz Slovenije, na taj način dodatno učvršćujući veze između srpskog i slovenačkog tržišta.

PODELI PUTEM: