Nekretnine i pravo gradnje

Naš tim pruža savetodavne usluge u vezi sa svim aspektima bavljenja nekretninama, uključujući velike akvizicije i investiranja, upravljanje aktivom, značajne razvojne projekte, finansiranje nekretnina, fondove, zajednička ulaganja, izgradnju, planiranje, zaštitu životne sredine i oporezivanje. Kao pravni savetnici učestvujemo i u infrastrukturnim projektima, transakcijama finansiranja nekretnina, javno-privatnim partnerstvima, i inicijativama za privatno finansiranje.

 

Zahvaljujući vodećoj ekspertizi i komercijalnom fokusu u mogućnosti smo da realizujemo najkompleksnije transakcije na tržištu nekretnina. Kroz usku saradnju sa klijentima širom svih oblasti prakse relevantnih za transakcije na tržištu nekretnina, besprekorno integrišemo svoje veštine i stručnost kako bismo kreirali specijalno prilagođene timove za savetovanje o prilikama i rizicima u pogledu razvoja i upravljanja nekretninama u dinamičnom tržišnom okruženju, i nudimo specijalističke uvide u niz pitanja koja mogu iskrsnuti tokom realizacije transakcija.

 

Delimo znanje, uvide i najbolje prakse sa svojim klijentima kako bismo pružili responsivnu, efikasnu i prilagođenu uslugu. Ponosni smo na svoje učešće u nekima od najvećih transakcija na tržištu nekretnina u regionu.

 

Advokatska kancelarija Milošević ima veliko iskustvo u kontekstu svih tipova nekretnina, uključujući kancelarijski prostor, maloprodajne objekte, rezidencijalne nekretnine, hotelski smeštaj, logistiku i industrijska postrojenja, kao i transport. Naš tim vam može pružiti podršku oko strukturiranja fondova i investicija, finansiranja dugovanja i prikupljanja kapitala, izgradnje i razvoja, kao i zajedničkih ulaganja. Drugim rečima, naš tim ima uvid i ekspertizu u svim transakcijama širom ove industrije.