Javno pravo i upravni postupci

Novi zakonski propis, odluka o politici, regulatorni ishod. Kada je stvar ključna za poslovanje, potreban vam je tim koji zna kako da ostvari komercijalni rezultat koji želite. Tim koji se vešto nosi sa pravno kompleksnim izazovima u tehnički zahtevnim oblastima. I koji ume da ih pojednostavi dovoljno da uspe. Tim koji razume vaše komercijalne ciljeve i pritisak kome su izloženi javni organi. Tim koji je svestan da sudski spor nikada nije cilj sam po sebi, i koji sprovodi sveobuhvatnu strategiju.

Naši advokati za upravno i javno pravo imaju veliko iskustvo kao zastupnici u brojnim kompleksnim slučajevima visokog profila u ovoj oblasti pred regionalnim organima i sudovima. Upoznati su sa pravnim i komercijalnim komplikacijama i politički osetljivim aspektima koje ovakvi slučajevi podrazumevaju.

Širina našeg poznavanja regulative u ovoj oblasti je nenadmašna. Kombinujemo svoje iskustvo u upravnom i javnom pravu sa poznavanjem državnih odnosa i zalaganja za politike, kako bismo svojim klijenima pružili integrisanu, stratešku pomoć. Koristimo se celim dijapazonom argumenata i pristupa, uvažavajući vaše ciljeve, ali i uključene političke i komercijalne rizike.