vladimir Milošević, attorney Belgrade, Milosevic law firm, advokatska kancelarija Milošević, advokati, Beograd

VLADIMIR MILOŠEVIĆ

Advokat | Partner

Email

vladimir.milosevic@vmlaw.rs

Telefon

+381 60 500 88 84

BIOGRAFIJA

Vladimir Milošević je principal advokatske kancelarije Milošević. Pre nego što je pokrenuo svoju praksu, karijeru je gradio u vodećim međunarodnim advokatskim kancelarijama, gde se specijalizovao za savetovanje domaćih i međunarodnih kompanija u pogledu najaktuelnijih problema privrednog prava, sa fokusom na bankarstvo i finansije i korporativna pitanja.

Vladimirovo iskustvo obuhvata savetovanje banaka, finansijskih institucija, i drugih kreditora u vezi sa širokim dijapazonom domaćih i međunarodnih finansijskih transakcija. U radu se posebno fokusira na prekogranično finansiranje i refinansiranje, investicije i razvoj nekretnina, korporativno i projektno finansiranje. Dodatno, Vladimir ima bogato iskustvo u savetovanju klijenata u oblasti korporativnog restrukturiranja, spajanja i preuzimanja, promena korporativnog statusa i niza drugih kompleksnih poslovnih transakcija.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a diplomu mastera prava stekao je na Pravnom fakultetu „Queen Mary“ Univerziteta u Londonu.

Tečno govori engleski jezik.

OBLASTI PRAVA