Transport

Bilo da se radi o razvoju luke, izgradnji novog puta, planiranju sledeće faze aerodroma ili upravljanju železnicom, naša ekspertiza pokriva sve aspekte transporta.

Radimo zajedno sa našim kolegama koji planiraju, grade, finansiraju, investiraju, upravljaju i posluju u segmentu transportne infrastrukture. Svoje opsežno znanje i stručnost spajamo sa komercijalnim i praktičnim pristupom kako bismo pomogli realizaciju nekih od najsloženijih i najunosnijih infrastrukturnih projekata u regionu.

Naše specijalizovano znanje u sektoru putne, železničke i transportne infrastrukture temelji se na  iskustvu u domaćoj i regionalnoj industriji. Radeći sa svim entitetima, pružamo savetodavne usluge u razvoju infrastrukturnih projekata, finansiranju, koncesijama i prodaji.

Na osnovu svoje ekspertize u ovoj industriji klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu uz razumevanje njihovih komercijalnih ciljeva. Radimo na svim vrstama putne infrastrukture, uključujući mostove, tunele i naplatne konstrukcije, pružajući pravne savete svim uključenim stranama širom industrije. Naš tim je lider u realizaciji značajnih regionalnih projekata, od finansiranja obveznicama do grinfild javno-privatnih partnerstava.